Referenties

Hieronder vindt u een selectie van onze gebruikers van Exact Controller

Referenties:

Chief Financial Officer: M. Cerneus

“Wij beheren zeeschepen en hebben onze administraties in Dynamics AX en Exact Online. Excel Controller stelt ons in staat om alle beschikbare informatie op geconsolideerd niveau zeer overzichtelijk te tonen – en als het nodig is toch heel simpel alle details te kunnen analysen”.

 

Financial Controller: B. Salden

Sinds enkele jaren gebruiken wij Excel Controller als rapportage tool bij ons Exact Online platform. In die jaren heeft Excel Controller zicht ontwikkeld tot een stabiel, real-time platform in de cloud, waarmee wij alle rapportages kunnen verzorgen die binnen onze organisatie gevraagd worden.

Daarnaast heeft onze financiële afdeling alle rapportages volledig zelf, in eigen beheer en zonder hulp van IT consultants,  in Power BI gebouwd met Excel Controller als basis. Power BI is een krachtige rapportage tool, die zeer gebruiksvriendelijk is en zelf is aan te passen aan alle wensen. Op dit moment heeft ons complete sales team overal ter wereld met ieder device toegang tot de cijfers en rapportages die op dat moment nodig zijn. In mijn ogen is Excel Controller de ideale toevoeging aan een Exact online omgeving en volledig klaar voor de toekomst.